- Vesti -

Influenserka s Instagrama bacala stolice sa 45. sprata nebodera

Pogledajte šokantan trenutak u kome model sa Instragrama Marsela Zoja (19) sa balkona stana na 45. spratu baca stolice.

Izvor: B92
Podeli
Foto:Youtube/printscreen
Foto:Youtube/printscreen

Kako je preneo list San, Zoja je bacila dve stolice sa nebodera u Torontu u jutarnjim satima i one su sletele u blizini glavnog ulaza u zgradu. U to vreme obično ima ljudi na ulicama i mnogo saobraćaja, pa je sreća da niko nije povređen.

Devojka, koja je optužena za ugrožavanje života i imovine, predala se policiji nakon što je snimak na kom se vidi njen postupak koji je nazvan “idiotskim” postavljen na društvene mreže.

"Nije to bila samo šala. To je bilo krajnje neodgovorno ponašanje koje je moglo da izazove ozbiljne povrede i smrt", rekao je gradonačelnik Toronta Džon Tori.

Sa profila na Instagramu koji je najverovatnije povezan sa devojkom koja sebe opisuje kao influenserku, upućeno je izvinjenje:

"Izvinjavam se svima koje je moj postupak uvredio. Iskreno se kajem i prihvatam odgovornost. Niko nije povređen i zato prestanite da me uznemiravate. Mislila sam da su Kanađani fini, ali to nije istina... I ovde je toliko hladno, odlazim odavde", navedeno je na profilu.

Nakon kratkog pojavljivanja na sudu, Zoja je puštena uz kauciju od 2.000 dolara i na sudu će se ponovo pojaviti 22. marta.

Njen advokat je rekao da ju je sramota zbog onoga što se desilo i da bi volela da se ništa od toga nije dogodilo.

"Naravno, ona nikada ne bi želela da neko bude povređen", rekao je on.

strana 1 od 121 idi na stranu