- Vesti -

De Niro: Vajnstin mi duguje milion dolara

Optužbe protiv Harvija Vajnstina ne prestaju, a jedan od poslednjih skandala izazvala je izjava Roberta De Nira u kojoj tvrdi da mu producent duguje ogromnu svotu novca.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Tokom proteklih meseci, razne spekulacije o Harviju Vajnstinu su se pojavljivale u medijima, a najnovija priča o dugovanju novca ponovo je iznenadila svetsku javnost.

Naime, legendarni glumac Robert De Niro otkrio je da mu holivudski producent duguje skoro milion dolara od snimanja romantične komedije U dobru i u zlu (“Silver Linings Playbook”).

De Niro je za ulogu u ovoj drami nominovan za Oskara u kategoriji najbolji glumac za sporednu ulogu.

Gardijan piše da su Robertove optužbe deo procesa objave bankrota Vajnstanove produkcijske kuće. Osim njega, i mnoge druge slavne zvezde su javno optužile Vajnstajna za dugovanje. Tarantino je otkrio da mu producent duguje čak 4 miliona dolara.

Što se tiče Vajnstajnove kompanije, poznato je da je u toku prodaja imovine akcionarskom društvu Lantern kapital, a kako bi se ubrzao proces cena je snižena za 23 miliona dolara.

Osim što su mnogi ljudi kojima Vajnstajn duguje novac uplašeni da njihovi dugovi zbog toga neće biti isplaćeni, mnoge zvezde su zabrinute bog prava na objavu fotografija nakon prodaje.

strana 1 od 166 idi na stranu