Danijel Redklif se zaneo, pa otkrio previše o sebi

Tokom promocije novog filma "Victor Frankenstein", u intervjuu za “Playboy” glumac Danijel Redklif pričao je o svojoj zavisnosti od alkohola i samozadovoljavanju.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 22.10.2015.

12:15

Default images
Foto: Screenshot

Glumac, koji se u vreme prikazivanja prvog filma o junaku Hariju Poteru odjednom našao u žiži interesovanja, izjavio je da se sa ovom drastičnom promenom borio – opijanjem.

“Kad god bih negde izašao, ljudi bi počeli da vade mobilne telefone. Počeo sam da se osećam vrlo neprijatno na javnim mestima, a alkohol je bio najbolji način da pobedim nervozu... Definitivno ne volim mobilne telefone s kamerom”, rekao je Redklif.

Glumac je sa priznanjima otišao toliko daleko da je otkrio kako mu je pošlo za rukom da uspostavi ravnotežu između prevelikih obaveza i “tinejdžerskih potreba”.

“Bio sam kao svaki drugi tinejdžer u tom smislu... Mislim da sam počeo veoma rano – pre tinejžerskih godina. Ali nikada to nisam radio na snimanju, nikada nisam pomislio ‘Hej, kada će režiser početi da snima narednu scenu, možda bih mogao u međuvremenu da otrčim do svoje prikolice?’. Imao sam utisak da, kada bih tako nešto uradio, svi bi znali za to. Bilo bi prilično sramotno vratiti se na filmski set i pogledati u oči sve te velikane britanske glume, znajući šta sam prethodno radio”, zaključio je Redklif.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: