- Vesti -

Dragan Nikolić u bolnici, stanje nije kritično

Velikan našeg glumišta, Dragan Gaga Nikolić, ponovo je u bolnici Kliničkog centra u Beogradu, gde je u februaru operisan na Klinici za digestivne bolesti.

Podeli

Kako „Novosti“ saznaju iz krugova bliskih porodici, jedan od naših najpopularnijih glumaca je posle oporavka u ponedeljak prebačen na kućno lečenje, ali se zbog visoke temperature opet nalazi na odeljenju Intenzivne nege. I mada neki naši mediji objavljuju da je njegovo stanje znatno pogoršano, da je zbog nemogućnosti disanja priključen na aparate i da se lekari bore za njegov život, po informacijama do kojih su došle „Novosti“, Gaga Nikolić nije u tako kritičnom stanju, a na odeljenju Intenzivne nege je zbog zaštite od eventualnih infekcija.

Pre nego što je u ponedeljak napustio bolnicu bio je znatno oporavljen. Uz Milenu Dravić, njegovu suprugu, gotovo svakodnevno ga je obilazio njegov kolega i prijatelj Žarko Laušević, koji boravi u Beogradu zbog snimanja novog filma. Gaga Nikolić je dosta vremena provodio u razgovoru sa njim i bio je dobro raspoložen.

Da podsetimo, Nikolić je u oktobru 2014.godine primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom, gde je proveo nekoliko dana na hirurgiji Kliničkog centra u Beogradu.

Iako je pre par godina "kuburio" sa problemima sa kičmom, za beogradske medije je rekao da je njegovo zdravstveno stanje "privatna stvar".
Pojedini mediji su tada pisali da je Nikolić bio na ispitivanjima zbog problema sa debelim crevom.

Izvor: Novosti.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 194 idi na stranu