Autopsija potvrdila - Robin Vilijams izvršio samoubistvo

Autopsijom je definitivno utvrđeno da je američki glumac Robin Vilijams izvršio samoubistvo u svojoj kući u avgustu i da u njegovom telu nije bilo alkohola niti narkotika, saopštila je danas kancelarija šerifa u okrugu Marin u Kaliforniji.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 08.11.2014.

10:05

Default images

Autopsijom je utvrđeno da je Vilijams uzeo lekove koji se izdaju na recept i da su u njegovom organizmu pronađene samo "terapeutske koncentracije" tih lekova, prenela je agencija AP.

Patolog je saopštio da je Vilijams izvršio samoubistvo tako što se ugušio vešanjem.

Podsećamo Robin Vilijams pronađen je mrtav 11. avgusta u svom domu u Kaliforniji. Robin Vilijams imao je 63 godine, a za ulogu u filmu "Dobri Vil Hanting" nagrađen je Oskarom.

Njegova porodica je tada povodom tragične smrti izdala zvanično saoštenje: "Robin Viliajms preminuo je jutros. Vodio je veliku borbu sa akutnom depresijom poslednjih dana. Ovo je tragičan i iznenadni gubitak za sve nas. Familija moli za poštovanje privatnosti u ovom teškom trenutku žalosti."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: