Kad o refomi pravosuđa Tramp priča s reperom i muzičarem...

Nedavno je objavljeno da će poznati reper Kanje Vest biti gost Bele kuće i američkog predsednika, a nije prošlo mnogo, svetski mediji sad javljaju da će im se na toj večeri pridružiti i muzičar Kid Urban.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.10.2018.

15:10

Kad o refomi pravosuđa Tramp priča s reperom i muzičarem...
Foto: Getty

Svi oni i zet predsednika sastaće se večeras u Beloj kući, a navodno će razgovarati o reformi pravosudnog sistema, ali i o nedostatku posla u Čikagu. Pre toga, oni će prisustvovati potpisivanju Zakona o modernizaciji muzike, navodi Consequence of Sound.

Cilj zakona je da se poboljšaju uslovi plaćanja umetnicima. Prošlog meseca zakon je jednoglasno prošao Senat.

Inače, Kanje Vest nije prvi put u Beloj kući, a poznato zdanje posetio je 2016. godine odmah nakon izbora Donalda Trampa za predsednika SAD. Ni Kid Urban takođe nije prvi put u poseti Trampu. U Beloj kući je bilo i na obeležavanju 100 dana mandata američkog predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: