- PR članak -

WOAH te zove! Što više zatvarača to je fora jača!

Topli dani su nam nekako doleteli, a mi smo dobro raspoloženi i puni pozitivne energije. U „niskom startu“, potpuno spremni da se upustimo u nove avanture i istraživanja. Međutim, da li sve odluke ili planovi moraju da budu velike ili grandiozni? Da li i vas mogu oraspoložiti one male stvari koje vam jednostavno razvuku osmeh na licu, stvari koje vam nabace cool izgled.

Izvor: PR ČLANAK
Podeli

Jednostavno zastanite, pronađite vreme i udovoljite sebi. Obradujte se novim komadom odeće, novom obućom, satom, naočarama ili nekom novom tehnikom. Dok trepnete, stiglo nam je i leto, a vi želite da u najboljem izdanju dočekate tople dane. Ne oklevajte, donesite odluku da krenete u teretanu, na fitnes, pilates ili jogu. Oraspoložite sebe ili možda sebi drage osobe, videćete, lako je, jer što više zatvarača to je fora jača.

Ugrabite priliku i uz kupovinu promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l ili 0.33l, obradujte sebe ili sebi drage osobe. Promo pakovanja ćete prepoznati po etiketi i čepu bele boje sa prepoznatljivim WOAH logom na vrhu čepa. Ispod čepa vas čeka kod, dok je na limenkama kod ispod otvarača, koji zatim unesite na nalog koji ste napravili na WOAH aplikaciji i sakupljajte poene za cool vaučere partnera. A partneri su: WinWin, Diopta, B:PM, Legend, Sport Vision, Buzz i FitPass.

Oni koji sa nestripljenem dočekuju predstojeće svetsko prvenstvo u fudbalu imaće priliku da se opreme i FIFA poklonima. Potpuno isti način prikupljanja bodova može vam doneti četiri različita artikla po vašem izboru: navijački šal, adidas loptu, peškir sa motivom lopte ili bluetooth zvučnik. WOAH aplikacija vam nudi uvek dobru muziku, gledajte najzanimljivije klipove i saznajte prvi sve o najpopularnijim domaćim YouTube zvezdama i još mnogo toga. Ostaje vam samo da uživate u lepim danima, u novom izgledu i novim odlukama koje vam čuvaju osmeh i dobro raspoloženje.

Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji.

PR

Apatinska pivara predstavila zabavne prese za recikliranje

U okviru edukativnog projekta "Reciklirajte i vi“ Apatinska pivara je, u saradnji sa Solagro timom i Sekopakom obeležila Međunarodni Dan reciklaže. Kako bi na zanimljiv način podstakla i motivisala svoje potrošače da recikliraju, Pivara je predstavila fudbalski sto za reciklažu, prilagođenu verzija popularne igre koja umesto žetona ili novčića za aktiviranje igre koristi prazne limenke.

PR petak 18.05. 09:15 Komentara: 0

WOAH te zove! Sakupljaj poene i obraduj sebe!

Proleće se budi i stiglo nam je na velika vrata kao godišnje doba koje pokreće. Godišnje doba koje sa sobom nosi nove odluke i planove. Stiže nam vreme za potpuno nove avanture i istraživanja. Oseća se na sve strane nalet pozitivne energije, spremni smo da glasno kažemo „DA“ za nove avanture i istraživanja. Međutim, ne morate uvek pred sebe postavljati grandiozne planove i odluke?

PR četvrtak 10.05. 10:00 Komentara: 0

Da li ste spremni za kontroverznog papu?

Serija „Mladi papa“ pobrala je sve pohvale i odlikuje se impresivnom kinematografijom i potpuno nestandardnom radnjom. Prati život zgodnog, tajanstvenog i kontradiktornog Pape Pija XIII, prvog američkog pape, kog briljantno igra Džad Lo. Njegovu virtuoznu glumu dopunjava zapažena uloga Dajane Kiton kao Sestre Meri, koja glumi američku opaticu iz Vatikana.

PR sreda 4.04. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu