Aktuelno 6

22.05.2024.

9:30

Žestoka svađa na crvenom tepihu u Kanu VIDEO

Američka pevačica i glumica Keli Rouland definitivno zna kako da privuče pažnju.

Izvor: Index.hr

Žestoka svađa na crvenom tepihu u Kanu VIDEO
Profimedia

Podeli:

Na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu posvađala se s članicom obezbeđenja.

Keli je pozirala fotografima, a potom je uz pratnju osiguranja počela da se penje po stepenicama. Tu i tamo bi zastala da mahne i pozira. Međutim u jednom trenu došlo je do žestoke svađe sa čuvarkom. 

Keli je na snimku i fotografijama delovala vrlo besno. Najpre je potapšala članicu obezbeđenja, a onda su počele da razgovaraju.

Tada je pevačica "pukla" - namrštila se, mahala je prstom i vikala. Brzo je došao drugi član obezbeđenja koji je počeo da priča s koleginicom, a Keli je još jednom viknula na ženu. 

Snimak okršaja proširio se društvenim mrežama, a fanovi pevačice nagađaju da je članica obezbeđenja stala na njenu haljinu i zbog toga se Keli razbesnela. 

Međutim, šta se tačno dogodilo na crvenom tepihu još nije poznato i Keli se nije oglasila.

To se sve dogodilo uoči premijere francusko-talijanskog filma "Marcello Mio".

Ovo nije njen prvi dramatični incident ove godine u koji je upletena. Dospela je na naslovne strane novina u februaru kad je napustila emisiju Today jer nije bila zadovoljna garderobom. Keli i njen tim navodno su zatražili garderobu na drugom spratu, ali ju je već zauzela Dženifer Lopez.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: