Aktuelno 5

18.05.2024.

14:42

Sin Hjua Hefnera otkrio sve o maćehi: "Pristajala je na brojne gadosti..." FOTO

Sin Hjua Hefnera oštro je napao maćehu Kristal Hefner, optužujući je da je "vrhunska manipulatorka".

Izvor: Story.hr

Sin Hjua Hefnera otkrio sve o maćehi: "Pristajala je na brojne gadosti..." FOTO
EPA/DANIEL DEME

Podeli:

Marston pored ovoga optužuje Kristal i da je iskoristila Plejbojevog mogula, Hju Hefnera, pre nego što je umro.

Marston je izneo niz tvrdnji o udovici svog oca u podkastu "Girls Next Level" i otpužio ju je da je nadzirala promene očevog testamenta kada je on bio mentalno bolestan  kao i da ga je terala da joj ostavi što više novca.

Marston je rekao da je postala zavisna od "ideje o kontroli i moći" te je određivala ko može, a ko ne može da uđe u njihovu vilu.

"Volela je da kontroliše sve živo, volela je da skida devojke i stavlja ih na listu gostiju zavisno od svojih hirova. Volela je svima da određuje sve", rekao je Marston.

Kristal se slavno udala za osnivača časopisa 2012. godine kada je ona imala 26, a on 86 godina. Bili su u braku do njegove smrti, kada je on umro od posledica zastoja srca i septihemije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marston Hefner (@marston101)

Za sobom je ostavio navodno bogatstvo od 43 miliona dolara.

Ranije ove godine objavila je svoje eksplozivne memoare, "Only Say Good Things: Surviving Playboy And Finding Myself", u kojima je iznela niz šokantnih tvrdnji, uključujući da nikada nije volela preminulog kralja časopisa i da se osećala zarobljenom u njihovom četvorogodišnjem braku.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

18 h

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

23 h

Podeli: