Aktuelno 33

08.05.2024.

15:09

Hrvat "kida" VIDEO

Sinoć je održano prvo polufinalno veče Evrovizije 2024 u Malmeu, u Švedskoj.

Izvor: B92.net

Hrvat "kida" VIDEO
EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT

Podeli:

Veliku, možda i najveću pažnju privukao je nastup hrvatskog predstavnika, Baby Lasagne, koji je izveo pesmu "Rim Tim Tagi Dim". Publika iz arene je dobro poznate stihove pevala sa njim uglas, a Baby Lasagna jedan je od ubedljivih favorita za pobedu nedeljama unazad.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da je njegova pesma trenutno najslušanija na Jutjubu.

Pesma "Rim Tim Tagi Dim" ima najveći broj pregleda od sinoć, čak 1.3 miliona, a odmah za Baby Lasagnom, na drugom mestu nalazi se irska predstavnica Bambi Tug sa pesmom ""Doomsday Blue" koja ima 1.2 miliona pregleda.

Na trećem mestu je Ukrajina sa jednim milionom pregleda, a što se tiče srpske predstavnice Teye Dore, i njene pesme "Ramonda", ona ima nešto manje pregleda, tačnije 457 hiljada.

Naravno broj pregleda na Jutjubu nije merilo za potencijalnu pobedu. Podsetimo, naše predstavnice, grupa Hurricane je takođe 2021. godine imala najveći broj pregleda posle prve polufinalne večeri, međutim, osvojila je 15. mesto tada, sa pesmom "Loco Loco".

Podeli:

33 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: