Razigranost u bašti

Presvlačenje razigrane bebe predstavlja izazov i kada ste kod kuće, a kamoli kada ste u bašti i kada vaša beba želi da se odupre presvlačenju i jurne ka istraživanju nove teritorije. Ali, nove Pampers pelene se oblače i svlače sa takvom lakoćom da nećete ni primetiti da ste napolju! Da stvar bude još bolja, sa našim kreativnim idejama kako da zabavite vašu bebu u bašti, njena avantura u prirodi biće veoma zabavno iskustvo i za roditelje i za bebu.

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 18.04.2018.

13:38

Default images
foto: Brandstore

Želite da se vaša deca igraju napolju i uživaju u svemu što priroda nudi? Za njih je važno da se upoznaju sa biljkama, travom i cvećem i da uče o ciklusu života. Ali, u isto vreme, od velike važnosti je da vaša beba ostane suva dok istražuje. Pampers ima savršeno rešenje za to - Pampers Pants pelene za bebe starosti od 6+ meseci, koje obezbeđuju do 12 sati suvoće, sa tri upijajuća kanala koji održavaju bebinu kožu suvom i dozvoljavaju joj da se slobodno kreće, a da se pritom oseća potpuno prijatno.

Evo nekoliko korisnih saveta kako da zabavite svoju decu i da ih istovremeno naučite nečemu novom dok ste u bašti:

· Zalivanje jagoda – Ovo voće je deci omiljeno jer mu nije potrebno mnogo pažnje oko održavanja i jer mogu da vide jagode kako svakog dana rastu sve više i više.

· Obrađivanje zemlje - Dajte svom detetu malu plastičnu grabuljicu i zadajte im zadatak da probiraju kamenčiće iz malog dela vaše bašte. Deca između prve i treće godine starosti vole da izvršavaju interaktivne zadatke, pogotovo ako uključuju sedenje i igru sa blatom.

· Zasadite leblebije - Stavite nekoliko leblebija u teglu i prelijte ih mlakom vodom. Prekrijte vrh tegle sa ubrusom, pričvrstite gumicom za tegle i ostavite da prenoći. Ujutru, prospite svu vodu pa sipajte svežu, ponovite postupak i ponovo ostavite da prenoći. Ponavljajte ovaj postupak dok ne vidite da je leblebija počela da niče. Potrajaće samo nekoliko dana - savršeno za kratkoročnu pažnju deteta.

Kada se vaša beba igra u bašti to označava dolazak lepog vremena i leta! A sa dolaskom leta, i vreme za plivanje je odmah tu, iza ćoška! Pampers Pants je pripremljen čak i za to! Nove Pampers Pants Splashers pelene za kupanje nemaju traku za lepljenje, pogodne su za korišćenje u vodi, a štite jednako dobro kao regularne Pampers Pants pelene.

Sada i bebe i roditelji mogu da se igraju više - bez brige i bez vlažnih pelena. Pretvorite razigranost u osmeh, jer je sa Pampers Pants pelenama život lakši, a plivanje tako prirodno uz Pampers Splashers!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: