Napitak koji ubrzava metabolizam, topi kilograme i čisti jetru – potrebna samo dva sastojka

Topla voda s limunom učiniće čuda za vaš organizam, jer će ubrzati metabolizam i rešiće problem sa viškom kilograma.

Zdravlje

Izvor: B92

Petak, 04.03.2022.

12:01

Napitak koji ubrzava metabolizam, topi kilograme i čisti jetru – potrebna samo dva sastojka
Foto: Shutterstock/iravgustin

Pre nego što primenite neku od dijeta, koje često imaju kratkoročan efekat, razmislite o prirodnim načinima da ubrzate metabolizam, a samim tim i skinete višak kilograma. Takav čarobni prirodni napitak vam je nadohvat ruke, a potrebni su vam samo limun i topla voda.

Ukoliko svako jutro pre doručka iscedite u čašu jedan limun, pomešate s toplom vodom i popijete, ne samo da ćete podstaći vaše telo na mršavljenje, već ćete i očistiti jetru i organizam od nagomilanih toksina. Topla voda i limun su dobitna kombinacija za ubrzavanje metabolizma i sistema za varenje, što utiče na zdravo mršavljenje od kojeg vam se neće vraćati neželjeni kilogrami.

Napitak bi trebalo piti ujutru

Ovaj prirodni napitak možete piti i tokom dana, ali se najviše preporučuje ujutru, na prazan želudac. Napitak treba da pijete gutljaj po gutljaj, a pola sata nakon toga možete doručkovati.

Limun sadrži velike količine vitamina C, zbog čega ima neverovatno pozitivan uticaj na poboljšanje imunog sistema. Limun takođe pospešuje pročišćavanje krvi, a smatra se kako pomaže i kod različitih oboljenja kardiovaskularnog sistema.

Međutim, topla voda i limun neće tek tako eliminisati višak kilograma. Pored ispijanja ovog napitka, potrebno je povesti računa o ishrani, a kako biste pojačali efekat, tokom dana pijte što više vode sa nekoliko kapljica limunovog soka

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

19 h

Podeli: