Tehnopolis

Četvrtak, 13.12.2018.

17:05

Besplatno igrajte PES 2019: Zauvek i svuda

Ne radi se o demo verziji igre, nego o tzv. “Free to Play“ modu u kojem igrači imaju mogućnost da na svim platformama besplatno igraju sav otključan sadržaj.

Izvor: B92

Besplatno igrajte PES 2019: Zauvek i svuda
Foto: YouTube Screenshot

PES 2019 je besplatan za igranje na Xbox One, PlayStation 4 i PC platformama, i to:

- Offline exhibition matches
- Skill training
- PES League Mode (1v1 + co-op)
- Mogućnost kvalifikacije za 3v3 co-op Online Championship.

I najvažnije verovatno mnogima - PES 2019 Lite uključuje myClub mod, koji je PES verzija FIFA-inog Ultimate Team moda. Igra sadrži i EDIT opciju, u kojoj možete da menjate i poboljšavate igrače i njihove mogućnosti, a neki dodaci i sadržaji će se plaćati pravim novcem. Ova verzija PES-a nudi mikro transakcije i opciju plaćanja za dodatan sadržaj.

Kao što smo pomenuli, PES 2019 Lite je ime nove “Free to Play“ verzije igre, koja je odmah dostupna za PS4, XO i PC platforme sa PES 2019 Lite linka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: