Koje sve pametne telefone možemo očekivati u 2018. godini?

Ne može se sa sigurnošću tvrditi kada će tačno koji model pametnih telefona biti pušten u prodaju 2018. godine, s obzirom na to da je praksa pokazala da velike kompanije često znaju da odstupe od datuma koji su prethodno najavljni.

Izvor: B92, Klix.ba
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Američki mediji navode da kupci zato ne bi trebalo da donose odluke o kupovini novih telefona na bazi zvaničnih najava, kao i zbog toga što se pametni telefoni puštaju u prodaju nekoliko sedmica nakon pretstavljanja.

Prema procenama, već u februaru i martu 2018. godine mogli bismo očekivati Samsung Galaxy S9 i S9+ i LG G7 i G7+.

Neki od najboljih telefona u Kini mogli bi biti predstavljeni na proleće. Xiaomi bi u aprilu mogao da predstavi svoj Mi 7, a HTC u maju HTC U12.

Pretpostavlja se da će u junu javnosti biti prikazan i OnePlus 6 i ZTE Nubia Z18. I Sony bi, navodno, takođe u junu trebalo da predstavi model "Xperia XZ Pro-A".

Prema poslednjim procenama na jesen možemo očekivati ažurirane verzije omiljenih telefona iz 2017. godine uključujući Note 9, Xiaomi Mi Mix 3 i LG V40.

Na listi telefona koji bi trebalo da budu prezentovani u oktobru 2018. godine nalaze se Googleov Pixel 3 XL, ZTE Nubia Z18S, Xperia XZ2 i HTC U12+.

Pred sam kraj 2018. godine, javnosti bi trebalo da bude predstavljen Moto Z 2019 (možda pod imenom Z3), a u decembru OnePlus 6T.

Vesti

strana 1 od 53 idi na stranu