Windows 8 u pretprodaji

Microsoft je otvorio opciju za naručivanje Windows 8 u pretprodaji po ceni od 70 dolara za nadogradnju do pune verzije softvera u DVD pakovanju.

Podeli

Korisnici mogu i da sačekaju plasiranje novog operativnog sistema 26. oktobra i preuzmu ga direktno sa svog kompjutera po ceni od 40 dolara - ova posebna ponuda biće u opticaju do kraja janura.

Microsoft još uvek nije objavio cenu punog softvera za instaliranje „od nule”, već samo za „upgrade”. Poređenja radi, Windows 7 košta 200 dolara.

Svaki korisnik koji kupi (ili je kupio) Windows 7 PC između 2. juna i kraja januara 2013. moći će da se „pojača” sa Windows 8 Pro za 15 dolara. Ovim potezom Microsoft je želeo da spreči veliki pad u prodaji personalnih računara neposredno pred lansiranje osmice.

Proizvođači kompjutera poput Acera, Asusteka, Della, HP-a, Samsunga i Sonyja takođe primaju narudžbine za uređaje sa predinstaliranim Windows 8.

U ovoj izjavi za medije Microsoft nije pominjao svoj tablet Surface koji se očekuje na tržištu u isto vreme kada i Windows 8, čak ni njegovu zvaničnu cenu.

Vesti

Samsung najavio Galaxy Premier

Kada je Samsung predstavio Galaxy S III Mini mnogi nisu videli šta je ovom modelu zajedničko sa Galaxyjem S III sem dizajna. Međutim, kompanija je ubrzo rešila da stvari postavi na svoje mesto sa modelom Galaxy Premier.

Vesti sreda 31.10. 17:46 Komentara: 35

PC Press #193 u prodaji

Časopis PC u 193. izdanju donosi pregled aktuelnih Ultrabook modela, novih grafičkih kartica i prve utiske o Windows 8 tabletu. Za ljubitelje softvera tu su novi Acrobat i Pinnacle Studio 16, a poslovnim korisnicima namenjen je pregled rešenja za popis, te mogućnosti za elektronsko i mobilno plaćanje…

Vesti sreda 31.10. 15:30 Komentara: 8

Asus PadFone stigao kod nas

Vip je obogatio svoju ponudu Asus PadFone telefonom koji pruža i sve funkcionalnosti 3G tablet uređaja. Inovativno rešenje omogućava da se telefon ekrana 4.3 inča postavi u PadFone Station koji ga pretvara u 10.1 inčni tablet.

Vesti utorak 30.10. 15:49 Komentara: 18
strana 1 od 70 idi na stranu