Stiže nova nadogradnja za Facebook Events

Prema navodima Tech Cruncha, najnovija iOS nadogradnja omogućava znatno veću fleksibilnost prilikom pretraživanja različitih događaja u okruženju korisnika, poput različitih kulturnih dešavanja, žurki, karata za koncerte i slično.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.12.2015.

10:05

Default images

Foto: mkhmarketing / Flickr.com

Nova opcija nudi različite korisne informacije iz oblasti muzike, hrane i pića, sporta i fitnesa, umetnosti, filma, fotografije i noćnog života, a korisnicima će prilikom pretrage takođe biti preporučeni slični događaji koji bi mogli da ih interesuju.

Ukoliko, na primer, ne znate šta biste radili vikendom popodne, sve što treba da uradite je da otvorite “Events“ tab u okviru News Feed.

U julu 2015. godine Facebook events koristilo je oko 450 miliona ljudi, a kompanija neprestano radi na tome da postane interaktivna platforma koju će članovi ove društvene mreže koristiti kako bi saznali šta se dešava u njihovim gradovima. Nova nadogradnja nudi mogućnost kupovine karata, podešavanja podsetnika, sticanje uvida u sadržaj prethodnih događaja, kao i prikazivanje aktuelnih dešavanja u okviru News Feed.

Više informacija o samostalnim mobilnim funkcijama Facebook aplikacije za iOS moguće je naći ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: