Prodata licenca za čuvenu igru "iz naftalina"

THQ Nordic nastavlja sa svojom aktivnom kupovinom zaboravljenih franšiza i studija kako bi ih vratio u život u novom ruhu, a sada je red došao i na kultu trkačinu u kojoj baš nije najbitnije biti najbrži.

Izvor: play.co.rs
Podeli

U pitanju je Carmageddon kojeg je davne 1997. godine izdao studio Stainless Games.

THQ Nordic nije kupio i same kreatore igara, već samo licencu za igru tako da je logično za očekivati da nas u narednim godinama očekuje novi deo ove vratolomne trkačine, iako planovi kompanije trenutno nisu poznati javnosti.

THQ Nordic je baš izrastao u ovoj godini kada su u pitanju franšize, jer je na svoju stranu dovukao Kingdoms of Amalur serijal, Deep Silver, kreatore Goat Simulatora i mnoge druge.

Gejming

Autori Fallouta predstavili svoju novu igru VIDEO

Nakon jako dugog rada u potpunoj tajnosti Tim Kejn (Tim Cain) je konačno predstavio svoju novu igru na kojoj je radio u zasebnom odeljenju studija Obsidian Entertainment, zajedno sa svojim kolegom iz nekadašnjeg Troika studija, Leonardom Bojarskim (Leonard Boyarsky).

Gejming nedelja 9.12. 11:22 Komentara: 10

The Game Awards: Ovo su najbolje igre godine

Ova godina je protekla sa odličnim hitovima za nama pa je tako bilo stvarno teško odlučiti koja će igra odneti kući nagradu za najbolju igru godine na The Game Awards, a ovde, za razliku od drugih ceremonija, Fortnite nije bio u opticaju.

Gejming subota 8.12. 12:12 Komentara: 16

Company of Heroes 2 besplatan do pondeljka

U svojim slavnim danima proteklih decenija, Relic Entertainment je napravio neke od najboljih strategija u realnom vremenu svih vremena, i tu se i svakako ubraja odlični Company of Heroes 2, igra koja je već u startu bila dobra, ali je onda s godinama postajala sve bolja i bolja zahvaljujući pažljivom osluškivanju igrača i onoga što oni žele i traže. Ako izuzmemo gomilu mikrotransakcija.

Gejming petak 7.12. 19:32 Komentara: 5
strana 1 od 15 idi na stranu