Fortnite: Battle Royale prešišao PUBG po broju igrača

Fortnite: Battle Royale je došao nekoliko meseci nakon što se PUBG pojavio i u veoma brzo je stekao popularnosti iz razloga što je bio besplatan i pružao je novinu u vidu mogućnosti izgradnje skloništa.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Popularnost je sa vremenom nastavila uzlaznu putanju i sada je PUBG skinut sa trona igara po najvećem broju igrača u jednom trenutku, koji je držao veoma kratko ali veoma ubedljivo. Kako Epic Games iznosi na Twitteru, Fortnite: Battle Royale je prethodnog vikenda nakon velikih problema sa stabilnošću servera zabeležio čak 3.4 miliona igrača u jednom trenutku.

Moramo priznati da ovaj rekord i nije donekle ravnopravan sa 3,2 miliona igrača u PUBG-u, pošto je Fortnite: BR free-to-play i dostupan je na svim platformama(PC, PS4, Xbox One), dok rekordna cifra rivala važi samo za PC platformu.

Obe igre i dalje prati sve veća popularnost, ali one takođe imaju problema u vidu problema sa serverima i sve više varalica, tako da će biti interesantno pratiti njihovo rivalstvo, ili se u međuvremenu umeša i neka druga Battle Royale igra.

Izvor: play.co.rs

Gejming

Review: The Inpatient

Na leto 2015. godine studio Supermassive Games je sve prijatno iznenadio sjajnim hororom Until Dawn koji spada u žanr interaktivne drame. Ovaj psihološki horor triler nam je doneo sjajnu atmosferu i odličnu priču, sa veoma, veoma, strašnim trenucima, tako da ni uspeh nije izostao.

Gejming petak 23.02. 10:00 Komentara: 0
strana 1 od 20 idi na stranu