Zeman: Dovodili igrače sa interneta

Zdenjek Zeman, doskorašnji trener Crvene zvezde, u intervjuu za "Gazeto delo sport" osvrnuo se na boravak u Beogradu.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Subota, 13.09.2008.

13:05

Default images

Češki trener ponovio je da on nije kriv za loš start sezone, već da su to igrači koji ga nisu slušali. "Od mene je tražena disciplina na terenu i u svlačionici, a kada sam postavio pravila ona se nisu poštovala. Igrači se nisu pridržavali mojih ideja i saveta, što je dovelo do toga da preskaču igru, ne prave poziciju i primaju golove.

To nije moj fudbal, u ovakvoj Crvenoj zvezdi ne postoji kultura rada, već se sve otaljava. Misle da je za pobede dovoljno ime kluba. Na terenu me niko nije pratio, ali bez obzira na to ljudi govore da sam najbolji trener koji je sedeo na klupi crveno-belih", rekao je Čeh

Zeman je potvrdio i da nije učestvovao u dovođenju igrača u prelaznom roku.

"Iz kluba su mi obećali da će me obaveštavati o situaciji na igračkom tržištu. Za svako mesto u timu naveo sam trojicu potencijalnih novajlija. Umesto njih doveli su mi 16 igrača, sve sa nultim parametrom. Izabrali su ih preko interneta bez mog pristanka.

Da sam ostao u Zvezdi u januaru bih tražio da se u ekipu investira 10 miliona evra. Nisam imao sa kim da sarađujem u rukovodstvu, nekog kao što je Mođi", rekao je sada već bivši trener Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: