De Rosi odlučio da kaže zbogom fudbalu

Italijanski fudbaler Danijele De Rosi odlučio je da okonča fudbalsku karijeru, prenosi italijanski "Skaj".

Izvor:

Sreda, 10.07.2019.

18:15

De Rosi odlučio da kaže zbogom fudbalu
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

De Rosi po okončanju prethodne sezone odlučio da napusti Romu, pošto nije uspeo da se dogovori sa upravom oko produžetka ugovora.

Od trenutka kada je odlučio da napusti Rim spekulisalo se o tome gde će nastaviti karijeru, pominjali su se klubovi poput Fiorentine, Boke Juniors kao i neke ekipe iz MLS lige, a igrač je izgleda odlučio da je vreme za penziju.

Italijan, koji je puni 36 godina, čitavu svoju karijeru je proveo u Romi, pa je fanove širom sveta šokirala vest o tome da ipak napušta klub.

Za Romu je odigrao ukupno 616 utakmica, što ga smešta na drugo mesto liste igrača koji su upisali najviše nastupa za tim, odmah iza legendarnog Frančeska Totija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: