Solskjer: Svi su mislima na Gudisonu

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer razgovarao je sa novinarima o utakmici koja čeka njegovu ekipu u nedelju.

Izvor: SN

Subota, 20.04.2019.

14:22

Solskjer: Svi su mislima na Gudisonu
Photo by Michael Regan/Getty Images

"Naravno da nisi zadovoljan kada gubiš utakmice, to ti se ne dopada i ne mislim da bi samopouzdanje trebalo da ti opadne samo zato što te je eliminisala Barselona. To je samo bila provera gde se ovog trenutna nalazimo. Odigrali smo našu igru u ta dva meča, posebno u prvoj utakmici i sada znamo da nismo previše daleko, ali da nam ipak malo nedostaje da budemo kvalitetni, jer smo ipak na kraju bili poraženi", rekao je Solskjer.

Ole Gunar Solskjer se takođe osvrnuo na utakmicu sa ekipom Evertona, koja nikada nije bila lak plen za Mančester junajted.

"Biće teško protiv Evertona, ali mi moramo da budemo koncentrisani i da se branimo kao tim, da napadamo kao tim da pronađemo svoj tempo i tako ćemo doći do dobrog rezultata. Svi su mislima na "Gudisonu", ali samo tako i možemo do dobrog rezultata, u četvrtak smo uživali u vremenskim uslovima i to je bio oporavak za momke koji su igrali"

Solskjer je takođe prokomentarisao da je njegov posao da igrače pripremi mentalno pred seriju ne baš laganih utakmica koje slede mančesterskom velikanu.

"Moj posao je da igrače pipremim mentalno za utakmicu u nedelju. Igraćemo protiv Evertona, Sitija i Čelsija i moram da pronađem dovoljno energije da budemo na istom nivou tokom sva tri meča. Moram da odlučim koga ću odmoriti, a ko će izaći na teren, tako da vaš mozak nikad ne prestaje da radi", završio je Solskjer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: