Žurka iza juga: "Delije", ipak, bodre Zvezdu protiv Salcburga

Navijači Crvene zvezde bodriće svoj tim protiv Salcburga u utorak uveče iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić".

Izvor: B92

Utorak, 21.08.2018.

12:50

Žurka iza juga:
Foto: StarSport

Kako se saopšteno, UEFA je dozvolila klubu da montira video bim u blizini pomoćnih terena kod stadiona na kojem će navijači moći organizovano da gledaju utakmicu koja počinje u 21h.

"Delije, danas od 20 časova se skupljamo iza pomoćnih terena na jugu (između terena omladinske škole i pumpe), odakle ćemo zajedno da gledamo utakmicu na video bimu. Takođe, to mesto je svega 200 metara od stadiona, i ako nas bude kao juče na treningu pružićemo podršku igračima. Čuće nas. Sedenjem u kafiću ili kod kuće ne možemo da pomognemo fudbalerima, ali masovnim dolaskom iza terena na jugu – možemo. Zato pozivamo ceo Beograd i unutrašnjost da dođu. I da se svi čujemo kao da smo na stadionu. Vrlo bitno je istaći da naš boravak tamo ima istu težinu kao da smo na stadionu. Večeras nećemo da koristimo pirotehniku i vodićemo računa da večeras najbitnija stavka bude koliko ćemo se čuti. Oprezno, jer se ovo tretira kao da smo na stadionu. Bidimo se večeras da pomognemo koliko god možemo. Kada Delije, ako ne sad?“, piše u saopštenju navijačke grupe Delije Sever.

Duel Zvezde i Salcburga, prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, počinje u 21h na praznom "Rajku Mitiću". Revanš je sedam dana kasnije u Austriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: