B92.net na "Kalifi": Bez minuta ćutanja za Mihu VIDEO

Hrvatska i Maroko utakmicom za 3. mesto završavaju svoje učešće na Mundijalu u Kataru.

Izvor:

Subota, 17.12.2022.

16:00

B92.net na
Foto: B92/SS

Nakon nje, preostaće još samo jedan meč, ali onaj najvažniji, za titulu svetskog šampiona između Argentine i Francuske (nedelja, 16.00, "Lusail").

Budući da je prošlo tek oko 24 sata od objave vesti da je preminuo Siniša Mihajlović, logično je bilo da se potegne pitanje: da li će poslednje dve utakmice na prvenstvu početi minutom ćutanja u čast legendarnog Srbina.

Odgovor je - ne.

To je nagovestio Arsen Venger na konferenciji za medije koju je održao ranije tokom dana, a na pitanje jednog srpskog novinara, rekavši da je Mihajloviću odata počast u petak na FIFA Kupu legendi i time i direktno najavio da neće biti minuta ćutanja u subotu i nedelju.

U međuvremenu se pojavio lažna izjava na Twitteru gde se navodno najavljuje da će toga ipak biti, ali smo na licu mesta dobili uverenje da minut ćutanja za Mihajlovića neće biti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: