Nedelja, 23.03.2008.

23:05

Vujošević: "Pobednički instinkt"

Izvor: B92

Default images

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević bi je zadovoljan pobedom nad Splitom, u poslednjem meču ligaškog dela NLB lige. Vujošević je odmarao kompletnu prvu petorku, jer su "crno-beli" u subotu pobedili Cibonu, sa kojom već u utorak igraju prvi meč plej ofa regionalnog takmičenja. On je objasnio da je u dogovoru sa kondicionim trenerom odlučio da odmori petoricu "najumornijih" igrača. I bez ključnih igrača Partizan je rutinski savladao Splićane, što Vujošević objašnjava pobedničkim instinktom.

"U svakoj utakmici imamo instinkt da pobeđujemo, zato smo hteli da nastavimo pobednički niz. Zbog sebe, zbog publike, zbog kluba. Bodrio nas je i veliki plivački šampion Milorad Čavić i to nam je bila obaveza više da pobedimo", rekao je Vujošević novinarima.

Trener Splita Slobodan Subotić priznao je novinarima da je meč bio odlučen i pre početka utakmice.

"Znalo se sve i pre meča, iako je Partizan igrao bez prve petorke. Nemamo mi iskustvo, snagu, pa ni kvalitet da im pariramo. Pošto nam je kraj sezone, mogu da kažem da sam zadovoljan, ne samo zbog 11 pobeda, već i zato što smo promovisali igrače", rekao je on.

Subotić je čestitao Partizanu plasman u četvrtfinale i poželeo mu uspeha u nastavku takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: