Golden Stejt otkrio kada se vraća Vajzmen

Golden Stejt Voriorsi su otkrili kada se vraća njihov centar Džejms Vajzmen.

Izvor: SN

Utorak, 21.09.2021.

09:00

Golden Stejt otkrio kada se vraća Vajzmen
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Džejms Vajzmen je dvadesetogodišnji centar Golden Stejt Voriorsa koji 2020. godine biran sa 1. pozicije na NBA draftu.

On je kratko vreme bio student univerziteta Memfis, a napustio je studije nakon kontroverzne suspenzije od strane NCAA jer mu je trener, Peni Hardavej, pomogao da se preseli.

Vajzmen je doživeo tešku povredu kolena u aprilu 2021. godine i 15. aprila je operisao koleno i Voriorsi su se oglasili povodom njegovog povratka na teren:

"Tačan datum povratka Džejmsa Vajzmena zavisi isključivo od njegovog napretka, očekujemo da se vrati u puni trenažni proces 15. oktobra, kada će se navršiti šest meseci od njegove operacije. Džejms će učestvovati u lakšim verzijama treninga, uglavnom šuterskih i individualnih tokom našeg trening kampa i 15. oktobra ćemo znati da li se vraća na teren ili će se još malo sačekati", objavili su Voriorsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: