Harden o Bruklinu: Umorni smo od poraza

Košarkaš Bruklin Netsa Džejms Harden je govorio na konferenciji za medije o tome kako njegov tim treba da igra ove sezone.

Izvor: SN

Nedelja, 14.02.2021.

21:15

Harden o Bruklinu: Umorni smo od poraza
EPA-EFE/JASON SZENES EPA-EFE/JASON SZENES

Džejms Harden je uzdrmao košarkaški svet prelaskom u Bruklin Netse iz redova Hjuston Roketsa.

On je u noći iza nas odigrao jako dobar meč sa 19 poena, 8 skokova, 16 asistencija i 3 ukradene lopte u pobedi Netsa nad Golden Stejt Voriorsima.

"Umorni smo od poraza. Kao što sam već govorio, igramo dobru odbranu i kada to iznesemo tokom čitavog meča pobedićemo. Naša ofanzivna igra je sjajna, tokom većeg dela sezone ćemo biti efikasni, ali moramo da mislimo na odbranu. Moramo. Večeras je svako od nas istupio i pošteno odradio svoj deo posla. Pratili smo skauting izveštaj, pričali smo u odbrani, rotirali kada treba i pokazali koliko možemo da budemo ozbiljni defanzivci. Svakoj utakmici moramo da pristupimo na istom mentalnom nivou, nebitno da li igramo protiv najbolje ili najlošije ekipe lige. Sledeći meč je sa Sakramentom, moramo da odigramo na nivou na kom smo bili protiv Golden Stejta", rekao je Džejms Harden.

Na 14 mečeva za Netse, Harden ima 23 poena, 8 skokova i 11.6 asistencija u proseku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: