Nikola Jokić o problemima Denvera VIDEO

Nikola Jokić je posle četvrtog tripl-dabl učinka u sezoni govorio na konferenciji za medije.

Izvor: SN

Ponedeljak, 04.01.2021.

11:00

Nikola Jokić o problemima Denvera VIDEO
AP Photo/Andy Clayton-King

Nikola Jokić igra sjajno ove sezone i najbolji je asistent čitave NBA lige, to nijedan centar nije uspeo još od Vilta Čemberlejna.

Ovoga puta je sa 19 poena, 12 skokova i 12 asistencija nosio Denver Nagetse do pobede nad Minesota Timbervulvsima.

Fakundo Kampaco je takođe odigrao dobru partiju, postigao je 15 poena i to je Nikola Jokić imao priliku da prokomentariše.

"On je dobar igrač. Ja, lično, znam koliko on može i sada je imao dosta energije, igrao presing po celom terenu, pa me nije mnogo iznenadilo što je odigrao dobar meč", rekao je Jokić.

Nikola je dobio pitanje šta je tim promenio u pristupu, pa je niz poraza prekinuo pobedom.

"Mislim da je naša energija napokon bila dobra, jer u poslednje vreme ne igramo baš dobro... Moramo više skokova da hvatamo, nikada ne smemo da odustanemo, a recimo četvrta četvrtina je bila dosta dobra, imali smo ja mislim osam poena u nizu i moramo da održimo taj ratnički duh, da se konstantno borimo i da ne odustajemo jer će nam to mnogo pomoći"

Na pitanje o odbrani, Jokić je odgovorio:

"Igramo solidnu odbranu, ali defanzivne posede često nismo završavali skokom i to je bio naš problem. Ja lično mislim da dobar napad može da pobedi odbranu i mislim da dobrom igrom u napadu možemo da izmorimo naše protivnike i onda će i njima biti teže da postignu koš. Kao što sam rekao, igrali smo dobru odbranu, ali moramo da hvatamo skok nakon toga. Oni su nam dali dosta poena iz reketa i posle ofanzivnog skoka, nismo smeli to da dozvolimo i to moramo da promenimo", kaže najbolji igrač Denvera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: