Dejvis: Moramo da budemo agresivni, pogotovo Lebron i ja

Entoni Dejvis i Frenk Vogel sumirali su utiske posle pobede nad Majamijem.

Izvor: SN

Četvrtak, 01.10.2020.

10:15

Dejvis: Moramo da budemo agresivni, pogotovo Lebron i ja
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Los Anđeles Lejkersi su sa 116:98 pobedili Majami u prvoj utakmici NBA finala.

Entoni Dejvis je odigrao još jedan sjajan meč i o tome je govorio na konferenciji za medije.

"Tim koji napravi veliki pritisak pobeđuje u prvom meču, pa smo to uradili i pobedili. Želimo da pobeđujemo u svakoj utakmici u kojj igramo, nikada ne razmišljamo da postoji opcija da ćemo izgubiti. Iako smo počeli sporo i prvih 5,6 minuta igrali loše, proradili smo brzo i Koldvel Poup nas je podigao kada smo gubili 15 razlike sa one dve trojke i angažmanom u odbrani. Ne smemo da dozvolimo sebi da tako sporo počnemo meč, moramo od samog starta da budemo maksimalno agresivini, pogotovo starter, a najviše Lebron i ja. Pobediti u prvoj utakmici je fantastičan osećaj", rekao je Entoni Dejvis, koji je ubacio 34 poena i uhvatio 9 skokova na svojoj prvoj utakmici u NBA finalu.

Njegov trener Frenk Vogel smatra da je Dejvis bio fenomenalan.

"Majami dosta igra s niskom postavom i zbog toga je imao nižeg igrača naspram sebe, ali Entoni je sjajan igrač, njegov pristup je isti ma ko da treba da ga čuva. Uvek je fokusiran, može da vas napada na više načina... On je naš glavni igrač u napadu, trči, hvata skokove, igra u piku, napada post, čak dobro i šutira što je vrlo važno po Lejkerse", smatra Vogel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: