"Jokić voli da dodaje, a ja da poentiram – bićemo samo bolji"

Majkl Porter junior, mladi košarkaš Denver Nagetsa, pričao je o saradnji s liderom ove ekipe – Nikolom Jokićem.

Izvor: PT

Ponedeljak, 17.08.2020.

16:37

(Photo by Kevin C. Cox/Getty Images)

Porter junior iza sebe ima odlične utakmice u Orlandu i pun samopouzdanja čeka početak plej-ofa.

"Jokić je superstar koji preferira da doda loptu, a ja sam mladi košarkaš koji voli da poentira. Dobro sarađujemo i mislim da ćemo biti samo bolji", rekao je Porter junior.

Krilni košarkaš Denvera za da mora da igra dobro u plej-ofu da bi ekipa napravila korak napred u odnosu na prethodnu sezonu.

"Znam da moram da igram dobro da bismo dogurali daleko kao što planiramo. U svaki meč ući ću maksimalno fokusiran, na obe strane terena".

Trener Majk Meloun takođe je pohvalno pričao o MPJ-u.

"Porter je 'ruki', a Jokić i Mari imaju nekoliko sezona iza sebe. Veoma je staložen, ne diže sebe u nebesa, ali ni ne potcenjuje, jednostavno samo želi da igra košarku".

Serija između Nagetsa i Džeza kreće u ponedeljak od 19.30 i ko prvi dođe do četiri pobede plasiraće se u drugu rundu, odnosno polufinale Zapada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: