Bogdanović ne može sâm, očajni Kingsi razbijeni od Netsa

Košarkaši Sakramento Kingsa izgubili su od Bruklin Netsa 119:106.

Izvor: PT

Petak, 07.08.2020.

22:30

Bogdanović ne može sâm, očajni Kingsi razbijeni od Netsa
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Izabranici Luka Voltona ovim porazom smanjili su šanse na minimum za deveto ili osmo mesto, te im u naredna tri meča treba čudo.

Bogdan Bogdanović nastavio je tamo gde je stao protiv Nju Orleansa, ali ni to nije bilo dovoljno Kingsima koji su timski odigrali baš lošu košarku.

Bogdanović je meč na kraju završio sa 27 poena (11/19), šest skokova i dve asistencije. Bjelica je bio ispodprosečan sa četiri poena i šest skokova za 18 minuta.

Bruklin Netsi su ovom pobedom obezbedili plasman u plej-of drugu godinu zaredom. Podsećamo, Netsi su u Orlando došli bez glavnih košarkaša.

Utakmica nije otvorena u brzom ritmu kao što smo navikli od Kingsa. Gledali smo slabu košarku na obe strane i tako je bilo tokom većeg dela prve četvrtine.

Sakramento je nešto bolje finiširao deonicu i pred drugu je imao +3, 27:24.

Ekipa Luka Voltona odigrala je očajno pred poluvreme na koje je otišla sa deset poena zaostatka. Netsi igrali odlično, koristili su greške protivnika, te su postigli 39 poena u 2/4.

Bogdanović je odigrao dobro poluvreme postigavši 15 poena, ali ostatak ekipe, izuzimajući Foksa i Barnsa, nije bio preterano učinkovit.
Foto: SofaScore
Sakramento je baš loše otvorio drugo poluvreme i posle nekoliko minuta prednost Bruklina otišla je na +16, 78:62. Ipak, predvođeni Bogdanović Kingsi smanjuju zaostatak i čas posla dolaze do -4 (86:82).

Međutim, koliko su nekonstantni pokazuje to da su do kraja treće deonice ponovo otišli na dvocifren zaostatak. Lošu utakmicu igrali su Hild i Foks, mnogo su srljali i donosili loše odluke, te je Bruklin vodio sa +11 pred poslednju četvrtini.

Igra Sakramenta još više se raspala u četvrtoj deonici. Netsi su igrali dobro, smisleno i ekipa Luka Voltona nije imala odgovor. Prednost je samo rasla i u jednom trenutku bilo je +20.

Na kraju, rezultat je bio 119:106.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Levert sa 22 poena, Heris je ubacio 21, a Alen je imao 17 poena, 11 skokova i osam asistencija.

Kod Sakramenta Bogdanović je imao 27 poena, Foks 21, Hild 17, a Barns 16.

Utakmicu ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: