"Kobi je došao i objasnio nam neke stvari"

NFL igrač Devin Mekorti podelio je zanimljivu anegdotu vezanu za pokojnog Kobija Brajanta.

Izvor: SN

Sreda, 25.03.2020.

17:52

Photo by Nick Laham/Getty Images

Kobi Brajant je košarkaška legenda u svakom smislu i njegov uticaj je bio vrlo veliki kako na terenu tako i van njega.

Kobi je preminuo 26. januara 2020. godine zajedno sa svojom ćerkom Đijanom, kada im se srušio helikopter.

Devin Mekorti je za "Players Tribune" ispričao interesantnu priču o porodici i tom prilikom se prisetio motivacionog govora koji je obavio Kobi Brajant.

"Sećam se da je pred početak sezone 2018. godine Kobi Brajant trebao da nam održi motivacioni govor. Kobi je došao i objasnio nam neke stvari. On je bio vrlo direktan nije okolišao i umalo nas nije psovao. Svi pričaju o je***om nasleđu i 20 godina u Lejkersima. Pričaju o tih pet titula i kako je to velika stvar. Ma koga briga? Moje nasleđe su moja deca, a ne košarka koju sam 20 godina igrao. Važnije je to što ću uraditi u narednih 20 godina. Po tome će me pamtiti, to će biti večno", Mekorti navodi reči Kobija Brajanta.

Devin kaže da je ovaj govor zapisao i da je deo kada se spominju deca zaokružio desetak puta, pa tvrdi da je to nešto što nikada neće zaboraviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: