Da li je Blejk Grifin završio sezonu?

Blejk Grifin, američki košarkaš koji nastupa za Detroit Pistonse, ove sezone ima dosta problema sa povredama zbog kojih bi mogao da ode na dužu pauzu.

Izvor: SN

Ponedeljak, 06.01.2020.

18:45

Da li je Blejk Grifin završio sezonu?
Photo by Hector Vivas/Getty Images

Blejk Grifin se muči sa povrednom kolena i zbog toga je u dosadašnjem delu sezone odigrao svega 18 utakmica i to debelo ispod svog nivoa.

Kako je Jahu Sports preneo, NBA zvezda je posetila specijalistu ove nedelje i razmatra se da on čak ode na operaciju što bi značilo da je za Grifina ova sezona završena.

Grifin još uvek nije odlučio kada će otići na operaciju, a poslednje informacije kažu da će on otići na kontrolu u Los Anđeles kada se završi "Ol Star" pauza i da će se tada znati da li će mu biti neophodna intervencija hirurga.

Blejk Grifin je do sada imao 6 nastupa na "Ol Star" utakmica,a čisto podsećanja radi ovaj krilni centar je 2011. godine osvojio takmičenje u zakucavanju kada je preskočio haubu automobila marke KIA.

Određeni broj fanova smatrao je da je tada titulu trebao da odnese Džaval Megi, a Grifin je publici nakon ovog takmičenja priredio veliki broj atraktivnih zakucavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: