Bogdan briljirao u završnici, ali nije mogao sâm protiv Lebrona i Lejkersa

Sakramento Kingsi doživeli su sedmi poraz u sezoni izgubivši od Los Anđeles Lejkersa 99:97.

Izvor: PT

Subota, 16.11.2019.

08:10

Bogdan briljirao u završnici, ali nije mogao sâm protiv Lebrona i Lejkersa
Tanjug/ AP Photo/Alex Gallardo

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je veoma dobru partiju, a solidnu rolu imao je i drugi naš predstavnik u Kingsima – Nemanja Bjelica.

Bogdanović je za 37 minuta ostvario učinak od 18 poena, tri skoka, pet asistencija i dve ukradene lopte, uz 7/13 iz igre, trojke 3/5.

Reprezentativac Srbije postigao je poslednjih sedam poena za Sakramento, uključujući i dvojku za izjednačenje (97:97) na 22 sekunde do kraja.

Tragičar Kingsa biće Herison Barns, koji će prvo napraviti nepotreban faul nad Lebronom Džejmsom, a potom u napadu za pobedu ili produžetak izabrao loše rešenje.

Džejms je na pet sekundi do kraja pogodio oba bacanja (99:97) i Luk Volton je pozvao tajm-aut da nacrta igračima šta da odigraju u poslednjem posedu. Akcija je bila dobra, Barns je lažirao dodavanje do Bogdanovića i imao je čist put ka košu, međutim usled malog kontakta sa Lebronom je posrnuo i Dejvis je uspeo da ga blokira.

Barns je možda i fauliran od strane Džejmsa, međutim arbitri nisu ništa dosudili i pobeda odlazi Lejkersima. Ostaje nejasno što Sakramento nije dao loptu u ruke Bogdanoviću, s obzirom da je bio najraspoloženiji košarkaš.

Džejms je bio i najefikasniji igrač na meču sa 29 poena i 11 asistencija, a pratili su ga Dejvis sa 17 i četiri blokade i Kaldvel-Poup sa 16. Kod Kingsa Badi Hild je ubacio 21, Holms 17, a Nemanja Bjelica je imao 11 i četiri skoka.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: