"Lebron je korak ispred svih" VIDEO

Frenk Vogel, novi trener Los Anđeles Lejkersa, pričao je o igračima u svom novom timu.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Harry How/Getty Images
Photo by Harry How/Getty Images

Vogel je preuzeo Lejkerse, koji su posle neuspešne sezone otpustili Luka Voltona.

Trener koji se afirmisao radom u Indijana Pejsersima prokomentarisao je, pored ostalih, najboljeg igrača ekipe Lebrona Džejmsa.

"Razlika koja se vidi kod Lebrona, kada se poredi to kakav je sada igrač a kakav je bio ranije, je ta što igrači kao što je on napreduju tokom cele karijere. Postanu mudriji na terenu. U ovom trenutku u svojoj karijeri on prepoznaje neke situacije pre ostalih, jednostavno je korak ispred svih. Napredovao je šuterski i sada je verovatno bolji nego u Majamiju, što se toga tiče", izjavio je Vogel.

Pričao je i o Kajlu Kuzmi, 27. piku na draftu 2017. godine.

"Kajl Kuzma je bio odličan u prve dve godine. Draftovan je sa kasne pozicije u prvoj rundi, a dosta ljudi je bilo ljuto jer nisu stigli da ga izaberu. Nebo je granica za njega".

Pohvale su stigle i na račun Lonza Bola.

"Jedan od najjedinstvenijih igrača koje sam ikada gledao. On ima dobar pregled terena, želju da doda loptu... To je tačno ono što ja očekujem od njega. Mislim da može mnogo toga da nam donese".

Što se tiče Brendona Ingrama, Vogel za njega kaže isto što i većina – da je nebo granica.

"Prvo što kod njega vidimo je to koliko je mlad. Veoma je fizički nadaren. Mora da nauči neke stvari, kao i svi mladi igrači, a ja jedva čekam da radim sa njim".

strana 1 od 46 idi na stranu