Durent završio seriju s Hjustonom

Kevin Durent, košarkaš Golden Stejt Voriorsa, doživeo je blago istegnuće lista desne noge i zbog toga će biti van terena najmanje nedelju dana.

Izvor: PT

Četvrtak, 09.05.2019.

21:59

Durent završio seriju s Hjustonom
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Po mnogima najbolji košarkaš današnjice povredio se u petom meču polufinala Zapada protiv Hjustona i prve naznake su bile da se radi o kidanju ahilove tetive.

Na svu sreću to se nije desilo, već je u pitanju list, koji je istegao. Posle magnetne rezonance utvrđeno je da se radi o blagoj povredi i da će KD naredne nedelje ponovo biti pregledan.

Durent će sigurno propustiti ostatak serije sa Hjustonom, dok se iz Voriorsa nadaju da će biti spreman za eventualno finale, ako eliminišu Roketse.

Golden Stejt vodi sa 3-2 u seriji i sada je pitanje šta će se do kraja desiti, jer je Durent u plej-ofu bio glavni košarkaš aktuelnog šampiona. Roketsi imaju veliku šansu i ukoliko izjednače na 3-3, biće favoriti u sedmom meču u Ouklandu.

Šesti meč igra se u noći između petka i subote u 03.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: