Šou u Strazburu – Radonjić odigrao ceo meč za Marsej

Fudbaleri Strazbura remizirali su sa ekipom Gengama u 32. kolu francuske Lige1, na utakmici u kojoj je palo čak 6 golova, bilo je 3:3.

Izvor: SN

Subota, 13.04.2019.

22:15

Šou u Strazburu – Radonjić odigrao ceo meč za Marsej
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Sjajna fudbalska predstava prikazana je u Francuskoj, gde smo videli čak šest pogodaka Strazbura i Gengama i samo tri žuta kartona smo imali priliku da vidimo.

Sin legende francuskog fudbala i dugogodišnjeg defanzivca Juventusa, Lilijana Tirama – Markus Tiram, postigao je vodeći pogodak za Gengam u 37. minutu, a samo dva minuta kasnije, Ludovik Ažork donosi izjednačenje i sa tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

U drugih 45 minuta, videli smo pogodak nakon 18 minuta, kada je Deo doneo drugo vođstvo Gengamu, a tu prednost anulirao Sanjin Prcić, da bi Ludovik Ažork doneo prvu prednost Strazburu u 73. minutu utakmice, a na konačnih 3:3, postavlja Sorbon u 83. minutu utakmice i rastužio Stefana Mitrovića i njegove saigrače.

Olimpik Marsej se preko Valerija Žermana i Luisa Gustava vratio na poziciju koja vodi u "evropsku jesen", u toj utakmici je Nemanja Radonjić odigrao svih 90 minuta. Anžer je golom Adelaida savladao nejaki Kaen, dok su Monako i Rems odigrali meč bez golova.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: