Opšta "ludnica" u svlačionici Nagetsa zbog plej-ofa VIDEO

Denver Nagetsi su poslednji put igrali plej-of 2013. godine, a šest godina kasnije uspeli su ponovo da ostvare taj uspeh predvođeni Nikolom Jokićem.

Izvor: LN

Utorak, 19.03.2019.

10:33

Opšta
Foto: Twitter screenshot/Denver Nuggets

Nagetsi su pobedom nad Bostonom u TD Gardenu uspeli da obezbede plej-of, ali o ponovo dođu na deobu vrha zapadne konferencije, koji dele sa aktuelnim šampionom Golden Stejtom.

Kao što je bilo i očekivano, cela organizacija Denvera je bila presrećna povodom ostvarenja ovog uspeha, a slavlje je krenulo odmah posle meča, već u svlačionici.

Čim je trener ekipe Majk Maloun ušao u svlačionicu i pozvao igrače da uzmu po flašicu vode i rekao: "Još nismo zadovoljni, ali ćemo da proslavimo", posle čega je krenula "ludnica" i opšte polivanje vodom.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na priloženom videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: