Toronto pojačao rotaciju za napadu na prsten

Američki košarkaš Džeremi Lin na pragu je odlaska iz Atlanta Hoksa kako bi se priključio kandidatu za NBA finale Toronto Reptorsima.

Izvor: LN

Ponedeljak, 11.02.2019.

19:58

Toronto pojačao rotaciju za napadu na prsten
Photo by Harry How/Getty Images

Lin je u Atlantu stigao prošle godine, ali je je nedugo zatim usledila teška povreda i pauza.

Plejmejker azijskog porekla je ove sezone pao u senku rukija Treja Janga, a ni partije nisu bile ni blizu onoliko dobre koliko su bile tokom boravka u Njujorku i Bruklinu.

Atlanta će otkupiti Linov ugovor i učiniti ga slobodnim igračem, a ekipa koja će "pokupiti" Džeremija odmah po oslobađanju od ugovora sa Hoksima su Toronto Reptorsi, preneo je novinar ESPN Adrijan Vojnarovski.

Torontu će Lin značiti u rotaciji, koja je i već sad među najboljima u celoj ligi, a ne očekuje se da iz prve postave izbaci startnog pleja Kajla Laurija.

Reptorsi su nedavno napravili još neke poteze u napadu na NBA finale, a možda i titulu, kada su se odrekli trojice igrača kako bi doveli iskusnog centra Memfisa Marka Gasola.

Lin je ove sezone prosečno beležio 10,7 poena, 2,3 skoka i 3,5 asistencija po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: