Karmelo Entoni ide u Čikago – u "zamenu" za Tadiju Dragićevića

Hjuston Roketsi i Čikago Bulsi su na spektakularan način okončali sagu o sudbini Karmela Entonija.

Izvor: SV

Utorak, 22.01.2019.

21:56

Karmelo Entoni ide u Čikago – u
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Kako je saopšteno iz franšize koja je mesecima pokušavala da se reši krilnog košarkaša, to je učinjeno tako što su novac, on i prava na Džona Diblera poslati u Ilinois u zamenu za prava na nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Tadiju Dragićevića.

Džona Diblera su 2011. godine kao 51. pika druge runde drafta izabrali Portland Trejlblejzersi, da bi godinu dana kasnije prava na njega dobio Hjuston, takođe kroz trejd.

Bivši kapiten Crvene zvezde se 2008. godine pojavio na “pijaci“ i kao 53. pika ga je izabrala Juta Džez, a sledeće sezone su opciju da potpišu ugovor sa njim dobili Bulsi, u trejdu za Grega Smita.

Iako će Karmelo zadužiti opremu Bulsa, postoji velika verovatnoća da nikada ne zaigra u tom timu i da bude otpušten, posle čega bi kao slobodan agent mogao da pristupi nekoj od ekipa koje imaju veće ambicije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: