Ajzea Tomas – MVP kalibar u Kanton Čardžu

Plejmejker Klivlend Kavalirsa Ajzea Tomas priključen je timu Kanton Čardž, filijali Klivlenda iz G-lige, objavio je generalni menadžer Kavsa Kobi Altman.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 21.12.2017.

17:40

Ajzea Tomas – MVP kalibar u Kanton Čardžu
Getty images

Tomas je jedno od otkrovenja NBA lige poslednjih sezona i svoj puni potencijal je pokazao u dresu Boston Seltiksa.

Seltiksi su u naizgled neisplativom trejdu poslali u Klivlend Tomasa, Žižića i Kraudera, a zauzvrat dobili Kajrija Irvinga.

Tomas je bio razočaran takvim odnosom Bostona, ali tek nekoliko meseci posle trejda se vidi koliko su "zeleni" bolje prošli jer Tomas ima problema sa povredama mesecima unazad, Boston igra sjajno predvođen Irvingom, a Ajzee nema u dresu Kavsa.

Tomas će prema pisanju zvaničnog sajta Kavalirsa sa Čardžom trenirati počev od ovog četvrtka, a Žižić je za njih već odigrao nekoliko utakmica u kojima je prosečno imao 15.8 poena i 8.5 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: