Subota, 23.12.2006.

16:26

Ajverson debitovao za Denver

Izvor: B92

Default images

Zvezda nedavnog velikog transfera NBA lige Alen Ajverson debitovao je za novi klub, Denver. Ajverson je postigao 22 poena, uz 10 asistencija u porazu Nagitsa od Sakramenta sa 101:96.

Ajverson je u petak putovao skoro ceo dan kako bi stigao u zavejani Denver na lekarske preglede, ali je, ipak, odmah i debitovao za novi klub i proveo 39 minuta na terenu.

"Saigrači su me odlično prihvatili. Bio je lep osećaj zaigrati za Denver. Prilično dugo nisam igrao, dugo sam putovao i imao samo 5 minuta zagrevanja ", rekao je Ajverson i dodao da očekuje uspešnu saradnju sa jednim od najboljih igrača NBA lige Karmelom Entonijem, koji trenutno ne igra zbog suspenzije.

"Znam da ćemo biti dobar tandem. Teško da će nas bilo ko zaustaviti", dodao je novi član Denvera.

Nagetsi su ponovo imali samo tri igrača na klupi zbog brojnih povreda i suspenzija, ali su pružili jak otpor sve do poslednje četvrtine. Kod Kingsa, Džon Salmon je imao tripl-dabl učinak, 21 poen, 11 skokova, 10 asistencija, dok je Bred Miler ubacio 21 poen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: