Dva 'Bobketsa' na OI, Okafor u Atini!

Izvor: B92, yahoo

Subota, 26.06.2004.

14:33

Default images

Bivši igrač univerziteta Kontektikat i drugi pik na NBA Draftu, Emeka Okafor potvrdio je da će nastupati za košarkašku selekciju SAD na Olimpijskim igrama u Atini. Okafor je bio u najužoj konkurenciji za finalni sastav, a posle konsultacije sa agentom prihvatio je poziv.

Okafor je dobio prednost u sastavu SAD u odnosu na Breda Milera i Tia Retlifa.

“Ovo je velika čast, posebno pošto je došla pravo iz vedra neba,'' rekao je Okafor. “Ovo je prilika koja se ukazuje jednom u životu – biti na Igrama u  21. godini.”

Okafor je zauzeo poslednje mesto na rosteru američkog tima, ono koje je bilo rezervisano za univerzitetskog igrača. Osim Okafora, tim iz Šarlota imaće još jednog predstvnika, Predraga Drobnjaka.

Američki tim trenutno izgleda ovako: Dankan, Ajverson, Džejms, Entoni, Stodemajer, Marberi, Merion, Vejd, Odom, Buzer , Džeferson i Okafor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: