Kemp blizu Orlanda

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Utorak, 03.09.2002.

06:47

Default images
Nakon odlaska ( citaj – sporazumnog raskida ugovora sa Portlandom) Son Kemp bi mogao da pojaca ekipu Orlando Medzika.

Jedan od najspektakularnijih igraca 90-tih zapoceo je svoju silaznu putanju u karijeri, dodatkom vansportskih »aditiva« ( prevelike kolicine hrane i droga) koje su od all – star igraca napravile olupinu u kojoj se krije ( jos uvek) ogroman kvalitet.

Pad je poceo trejdom iz Sijetla u Klivlend Kavalirse, gde je Kemp pruzao vise nego prosecne partije u timu koji jos od odlaska generacije koju su predvodili Kevin Dohetir i Ron Harper predstavlja samo dno lige.

Posle sezona za zaborav u Ohaju, Kemp dobija sansu u Portlandu, medjutim u timu iz Oregona takodje ne uspeva da se vrati u staru formu. Prosle sezone Kemp je tezio cak 127 kilograma ( najbolje igre pruzao sa 110-115 kilograma), da bi i smanjenom kilazom »pao« na probi u Lejkersima.

Ipak, i dalje ima ekipa koje su spremne da pokusaju da izvuku iz Kempa ono najbolje. Ekipi Orlando Medzika potreban je snazan i dominantan igrac u reketu. Po raskidu ugovora sa »Pionirima« ( umesto 46 miliona, Kemp za raskid dobio 25 miliona dolara), snazno krilo je izrazilo zelju da se vrati na istok.

Magicni imaju puno problema u reketu, jer se u sastavu za narednu sezonu nalaze 37-godisnji Horas Grent, neiskusni Olumide Ojedeji i 29-godisnji Endrju De Klerk. Ocekuje se da ce Kemp doci na razgovore na Floridu u naredne dve nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: