Srpsko veče – Uroš Medić na UFC 259

Srpski MMA borac Uroš Medić boriće se na događaju UFC 259.

Izvor: SN

Ponedeljak, 30.11.2020.

16:54

Srpsko veče – Uroš Medić na UFC 259
Photo: Alaska Fighting Championship | Uroš Mediæ i Džered Kanonijer

UFC 259 će se održati 6. marta 2021. godine i za sada je poznato da će se tamo boriti Aleksandar Rakić i Tijago Santos, koji može da donese novog izazivača za pojas poluteške kategorije.

Aleksandar Rakić neće biti jedini srpski borac te večeri, pošto je objavljeno da će i Uroš Medić biti jedan od učesnika protiv Alona Kruza u lakoj kategoriji.

Medić je u UFC ušao preko "Dana White Contenders Series" kada je oduševio celokupnu javnost, a pogotovo Dejnu Vajta koji na konferenciji nije štedeo reči kada je hvalio Medića.

Srpski MMA borac vredno trenira na Aljasci i u Los Anđelesu i tog 6. marta debitovaće u najjačoj svetskoj kategoriji, a nadamo se da će i pobediti u toj borbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: