Džons želi da bude Mejveder UFC–a

Džon Džons, UFC borac, želi da dosegne veličinu Flojda Mejvedera i povuče se sa skorom 50–0.

Izvor: SN

Subota, 02.03.2019.

19:33

Džons želi da bude Mejveder UFC–a
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Tridesetjednogodišnji Džon Džons je u intervjuu za TMZ Sports rekao kako bi voleo da ode u penziju na isti način na koji je to uradio Flojd Mejveder, odnosno neporažen i to sa pedeset pobeda.

"Mislim da bi 50–0 bio sjajan rezultat, to niko nikada nije uspeo. To bi me izdiglo u sam vrh borilačkih sportova, gde su Flojd Mejveder i ostali veliki borci. Imam 31 godinu i mislim da najbolje od mene tek dolazi" , rekao je Džons.

Ukoliko Džons savlada Smita u narednom meču, moraće da prođe izvesni period kako bi neko imao šansu da ga skine s trona, a Džon Džons je iskoristio priliku da pohvali mladog Izraela Adesanju, koji bi iz srednje kategorije mogao da ode u srednje–tešku i postane prava pretnja Džonsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: