Nova vest
Auto-moto

Petak, 01.03.2019.

12:27

Poslednji F1 testovi: Fetel opet najbrži, Meklaren u dobrom ritmu

Poslednji dan finalnog testiranja Formule 1 u Barseloni protiče u znaku Ferarija, pošto Sebastijan Fetel ponovo postavlja najbolja vremena.

Izvor: B92

Autor:B92

Poslednji F1 testovi: Fetel opet najbrži, Meklaren u dobrom ritmu
Photo by Mark Thompson/Getty Images

Kako je najavljeno Mercedes će u toku dana stazi imati oba vozača, Botas će voziti prepodnevnu, a Hamilton popodnevnu sesiju.

Ferari će imati Fetela, Red Bul Ferstapena, Reno će prepodne voziti Rikardo, a popodne Hulkenberg, Grožan će prvi voziti Has, dok će Magnusen popodne izaći na stazu, Sajnc će voziti Meklaren, Perez Rejsing Point, Kimi Raikonen Alfa Romea, Kvijat Toro Rosa, a Robert Kubica će sedeti za volanom Vilijamsovog bolida.

Do sada smo videli da je Ferari bio najbrži, a Mercedes prilično spor, a kako smo već navodili Toto Volfu i Mercedesu se ništa ne veruje dok sezona ne krene, Gasli i Sajnc su imali nekoliko udesa, dok su najmlađi vozači oduševljavali svakim novim krugom, pogotovo kada se priča o Sajncovom kolegi iz Meklarena, Landu Norisu.

Sebastijan Fetel je za sada bio najbrži na stazi, vozio je 60 krugova i najbolje postavljeno vreme je bilo 1:16.333 što je bilo za dve desetinke brže od drugog najbržeg vremena koje je postavio Valteri Botas u svom Mercedesu.

Karlos Sajnc je bio u "istom minutu" ali za oko pola sekunde sporiji, ovo su ipak dobre vesti za sve fanove Meklarena, pošto se bolid na testiranjima pokazao prilično dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

17 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu