Izvor: B92

Ono što se apsolutno može zameriti avio-kompanijama širom sveta jeste nemogućnost refundiranja avio-karata u slučaju otkazivanja. Kompanija Er Francsje odlučila da ispuni želju svojih putnika tako što će uvesti mogućnost preprodaje karata drugim putnicima.

Iako ova mogućnost još nije dostupna, novi program će se zvati FlexFly, pa ćete tako u slučaju otkazivanja leta moći da oglasite svoju kartu onlajn.

Ukoliko je neko kupi, dobijate polovinu iznosa nazad. Druga polovina ide Er Fransu, koji će u slučaju sledeće kupovine ponuditi i popust kupcu.

Karta će u tom slučaju koštati 25 odsto manje. Da biste koristili ovu opciju morate znati da karta ne sme biti kupljena preko treće stranke, već direktno od avio-kompanije.

Na ovaj način Er Frans je postala prva avio-kompanija u svetu, a ukoliko se ovo pokaže kao uspešno, verujemo da će se i druge pridružiti.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.