Nova vest
Fudbal 63

3.5.2024.

16:38

"U Partizanu nije dobro i neće biti bolje"

Bivši fudbaler i trener Partizana Vladimir Vermezović smatra da promena trenera u klubu iz Humske ne može i nije donela ništa pozitivno.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Albert Nađ je zamenio Igora Duljaja i doživeo poraz od Vojvodine na svom stadionu rezultatom 2:3.

Igrači nisu dobili potrebnu šok-terapiju i sve je, manje-više, ostalo isto u crno-belom taboru.

"Očigledno je da ta šok terapija sa promenom trenera nije uspela, ali pravo da vam kažem ja ne vidim da će tu bilo šta da se promeni. Treba izdržati ovih četiri-pet kola do kraja koliko je ostalo i zadržati to drugo mesto ako je ikako moguće. Ono što je u ovom trenutku potrebno jeste da Nađ napravi neki rez, jer ako se nastavi ovako kako je, mislim da to neće da bude dobro", rekao je Vermezović za Kurir i dodao:

"Ima tu dosta teških utakmica do kraja, verovatno će najteža biti sa Radničkim iz Kragujevca u poslednjem kolu. To će verovatno biti utakmica koje će biti ili ne biti i za Partizan i za Radnički. Nije lako biti u Partizanu, treba biti spreman na sve i sve stočki podneti".

Vermezović smatra da ni ostanak Duljaj ne bi ništa promenio.

"Ne verujem da bi se tu bilo šta mnogo promenilo, ne verujem ja ni da će Adi kao iskusan igrač, ali mlad trener nešto tu pokušati da promeni mnogo. Jednostavno potreban je jedan šok potez da bi se ekipa malo razdrmala i dosta razgovora sa njima, jer tu sad više nema ni taktičke ni fizičke pripreme nego samo psihologija kako bi probali da se vrate na onaj nivo koji su imali u jesenjem delu, ali mislim da promena trenera neće ništa doneti", poručio je Vermezović.

On smatra da je drugo mesto realnost kluba iz Humske.

"S obzirom na trenutno stanje u našem fudbalu, mislim da je Zvezda u ovom trenutku i organizaciono i igrački jača od Partizana. U prvom delu su imali i obaveze u Ligi šampiona i možda se i njihov tadašnji trener nije najbolje snašao. Slažem se u potpunosti sa Adijem. Ja sam još i pre nekoliko godina rekao da smatram da dok je ovakva konstelacija snaga da Partizan neće biti prvak. Partizan treba da se sprema da kad Zvezda bude malo oslabila da preuzme primat", poručio je Vladimir Vermezović.

Podeli:

Komentari 63

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 63

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu