Šta zvezde kažu? Evo kakvo prolećno putovanje je idealno za vaš znak

Sa dolaskom lepog vremena počinju i prvi planovi putovanja, a proleće donosi zabavne ideje. Preko svog horoskopskog znaka možete saznati kakvo će vam putovanje najviše odgovarati u narednom periodu.

Izvor: 24sata.hr

Subota, 25.03.2023.

11:32

Šta zvezde kažu? Evo kakvo prolećno putovanje je idealno za vaš znak
Foto: Shutterstock/I am Kulz

Ovan

Poslednjih meseci ste u 'pogonu', pa su vam misli koncentrisane na odmor. Putovanja na velike udaljenosti, pakovanje i vožnja Ovnovima deluju iscrpljujuće, pa je za njih najbolje da se igraju turista u svom gradu. Prošetajte, posetite najlepše delove grada i pridružite se obilasku. Možda naučite nešto novo i dobro se provedete!

Bik

Idealno je vreme za Bikove da istraže sopstvenu duhovnost i opuste se. Idite u spa centar sami, a odmor negde u prirodi biće idealan za vas. Astrologija 2022. bila je posebno teška za Bika, tako da ćete ceniti priliku da se fokusirate na svoj lični razvoj.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka biće prožeti energijom prijateljstva, pa je odlično vreme da konačno posetite nekog dalekog prijatelja. Spakujte kofere i uputite se prijatelju u drugi grad, jer je ovo za vas period komunikacije i ekstrovertnosti.

Rak

Ako ste Rak, Saturn upravlja vašim vezama jedan na jedan, tako da ćete biti jaki u toj oblasti. Idite na poslovno ili romantično putovanje, jer bi ovo proleće moglo da da veliki doprinos vašoj karijeri ili ljubavnoj vezi.

Lav

Lavovi, vreme je za inostrano putovanje, jer će vaš duh žudeti za novim avanturama i ekspanzijama. Možda ćete početi da učite strani jezik, pa povedite sa sobom kvalitetnog pratioca i posetite sunčano mesto da nahranite svog unutrašnjeg lava.

Devica

Tokom aprila i maja, Device će čeznuti da putuju u romantičnom duhu. Predložite vikend u spa centaru sa svojim partnerom, gde ćete uživati jedno u drugom.

Vaga

Planete ovih dana za vas ulaze u mirniju fazu, pa ćete se najbolje osećati ako ostanete u svom gradu. Da biste začinili svoj vikend, rezervišite hotelsku sobu blizu kuće, tako da se možete opustiti i ne razmišljati o svojim uobičajenim problemima.

Škorpion

Škorpije će u narednom periodu osetiti želju da putuju u inostranstvo, a idealno je da putujete sa članovima porodice. Možete posetiti daleku rodbinu ili povesti članove najbližih rođaka i porodice u istraživačku avanturu.

Strelac

Pripadnici ovog znaka vole muziku, pa im neće biti teško da naprave planove za odlazak na inostrani koncert. Pripremite se za put i uživajte u svom omiljenom umetniku u drugom gradu ili zemlji.

Jarac

Zemljani znak poput koze najbolje se oseća kada je u prirodi. Za ovaj period planirajte izlet na selo, u blizini svog grada i opustite se u prirodi. Jarčevima je uvek teško da odvoje vreme za sebe, ali sada je idealno vreme za to.

Vodolija

Planirajte putovanje automobilom sa prijateljima, a usput posetite atrakcije ili zabavu. Da biste se dobro proveli, ne morate ići daleko, važno je dobro društvo.

Riba

Kampovanje je već neko vreme paket aranžman za Ribe, tako da je izlet u prirodu idealan. Napravite mali beg od stvarnosti, pripremite šator, hranu i bliske ljude i uživajte sa njima u šumi, piše Apartmanska terapija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: