Gde ove godine letuju bogati i slavni?

Domaće zvezde koje hrle u Dubai želeći da pokažu da pripadaju džet-setu kaskaju za svetskim trendovima - ova bliskoistočna destinacija izgubila je status glamuroznog odredišta.

Izvor: B92

Sreda, 08.08.2018.

17:00

Gde ove godine letuju bogati i slavni?
foto: getty

Tako barem tvrdi stručnjak za bonton Vilijam Henson, koji objašnjava šta treba da radimo ako želimo da letujemo kao viša klasa.

Na vrhu poželjnih destinacija je Italija, gde su ovog leta viđeni Džordž Kluni i Sara Džesika Parker. Sa Toskanom i Umbrijom nećete pogrešiti, a dobra opcija za manje bogate je Francuska, i to bolje jug nego sever. Španiju, po Hensonu, bez obzira na sav njen šarm, treba ostaviti plebsu, a Dubai je za rijaliti zvezde i skorojeviće.

Odsedanje u privatnim vilama ima prednost u odnosu na hotele, a pravi bogataši čak vole da iznajme privatno ostrvo kako bi mogli neopaženo da rade šta požele. Podrazumeva se da je letovanje u kompleksima gde gost treba da nosi narukvicu ispod časti bogatašima.

Kad je reč o koferima, nikako ih ne treba sparivati. Dakle, pet "luj viton" kofera ne govori ništa dobro o vašem stilu. Takođe, putnika koji ne leti često prepoznaćete po besprekornom prtljagu i urednim i čistim gadžetima, pišu "Novosti".

Važno je i šta radite kad ste na letovanju, ako stalno sedite u istom restoranu, za istim stolom, i jedete istu hranu, ponašate se kao pripadnik niže klase. Prigrlite različitost, poziva Henson, i postaćete deo više klase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: